Kunnan verkkolomakkeet

Kuntahakemus.fi-palvelu on kunnan hallinnon tehokas lisäapu.

Kuntahakemus on markkinoiden helpoimpia tapoja sähköistää kunnan lomakkeet edullisesti.

Kunnan lomakkeet digitalisoidaan.

1. Siirry paperilomakkeista sähköisiin nyt.
2. Vaihda tulostettavat PDF-tiedostot dynaamisiin lomakkeisiin jo tänään!

Tilaa palvelu.

Etsitkö ratkaisua, jossa ei toteuteta älykkäitä lomakkeita, vaan laajempi palvelu, jossa onnistuu palveluohjaus? Lue lisää kuntien sähköisesta asioinnista tai ota yhteys myyntiin, niin sovitaan tapaaminen. Kerromme mielellämme myös tuoteperheen muista työkaluista.


Avoin data ja hallinnon läpinäkyvyys

Osa kuntien lomakkeista käy useampaan kuin yhteen kuntaan. Hyödynnä etu ja valitse samanlainen lomake. Silloin kunnallesi voidaan näyttää vertailutietoa myös muista kunnista napin painalluksella.

Palvelumme tilastoi yhteisistä lomakkeista tärkeää vertailutietoa. Tieto auttaa kunnan hallintoa ja päättäjiä ohjaamaan kuntansa toimintaa. Tutustu kunnan digitalisaatioon tarkemmin.


Merkittävää lisäarvoa pienin kustannuksin

Kuntahakemus.fi-palvelu ottaa vastaan, tallentaa ja siirtää sähköisesti kuntien hakemuksiin liittyvää tietoa. Palvelu korvaa hallinnon käsin kootut ja ylläpidetyt excelit, csv-tiedostot ja Word-liitteet, jotta hakemusten käsittely nopeutuu ja tehostuu. Tavoitteena on pienimmällä vaivalla suurin mahdollinen etu.

Lomakkeilla kerätyn tiedon käsittely ja yhdistäminen uudelleen hyödynnettäväksi kokoomatilastoksi hallintoa varten onnistuu sähköisistä lomakkeista helpommin kuin ennen. Tarvittavat tiedot päättäjille saa siirrettyä virallisiin sähköisiin asiakirjoihin, kuten päätöksentekovaiheen esityslistoille ja pöytäkirjoihin, jotka ovat kunnan omassa sähköisessä asiointijärjestelmässä.

Kuntalaisen etuna on, että sähköisen hakemuksen jättäminen onnistuu kevyesti, olipa käytössä älypuhelin, tabletti tai tietokone. Sähköisen lomakkeen täyttäminen on helpompaa kuin tallentaa tiedosto omalle koneelle ja tulostaa se. Etenkin, kun monilla ei ole tulostinta käytetävissä.